Graag stellen wij ons aan u voor. In 2001 is Rietdekkersbedrijf Michiel opgericht door de eigenaar, Michiel Prins. Michiel Prins is 32 jaar oud en van beroep rietdekker. Hij is met rietdekken begonnen als leerling rietdekker in 1996 en heeft eind 2001 zijn vakdiploma gehaald. Direct daarna heeft Michiel zijn eigen bedrijf opgericht. Dat is nu zo`n 8 jaar geleden. Rietdekkersbedrijf Michiel werkt veelal samen met andere rietdekkersbedrijven, want vele handen maken licht werk.

Samen is er meer dan 80 jaar ervaring. Er wordt gebruik gemaakt van een bouwkraan welke in eigen beheer is. Dat neemt het zwaarste werk voor de rietdekkers uit handen. Daarbij wordt de tuin ontzien van eventuele schade. De tuin wordt altijd afgedekt met lucht en lichtdoorlatende kleden zodat de planten en struiken netjes blijven. Als een oud dak afgehaald wordt dan wordt het riet direct afgevoerd in containers. Zo heeft u zo min mogelijk last van rietafval.

inzet over ons

Het rieten dak

gestapeld riet

Het rieten dak is een kroon op uw huis en we zullen uw dak met vakmanschap en toewijding maken. Een goed gelegd rieten dak ligt gemiddeld zo`n 35 jaar.

Wij geven 10 jaar garantie op het onze werkzaamheden. lees meer...

Verschillende soorten riet

wijvend riet

Het riet waar wij nu mee werken komt voor het merendeel uit het buitenland.

Elke rietdekker heeft zijn eigen voorkeur, de ene werkt graag met binnenlands riet en de andere met buitenlands riet. Elk bosje riet heeft zijn eigen plekje op het dak lees meer...

Offerte? Vraag?

uiteinde riet

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u een vraag over het rietdekken? Wij beantwoorden hem graag.

Dan kunt u uw telefoonnummer en/of e-mail achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. lees meer...